Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almayın ne gerek var, instagram da reklam verirsiniz 4 liraya 1000 kişiye erisirsiniz seo alırsınız 4.000 liraya kaç kişiye erişirsiniz garantisi yok ki sektörünüz e-ticaret, sattığınız ürün sizin özel ürettiğiniz ve sadece sizde olan bir ürün değilse ilk başlarda seoya para ayırmak gerçekten amaçsız seocu abiler dövecek beni ama bazı gerçekler acıdır. 3 5 liraya e-ticaret sektöründe arama motorlarında kendinizi sevdiremezsiniz. 5 link aldım, 10 gov yorumu aldım 30 tanıtım yazısı yaptırdım e-ticarette google amaçladım ütopik bir rüyadır. Hele ki ürün sizin değil ve bir çok sitede alternatifi varsa derin kuyuya taş atmaktan öteye gitmez.

Seo yaptırmayın demiyorum o yüzden sistemi sordum site içi linkleme,xml vs gibi basit seviyede seo için altyapınızı uygun hale getirirn ama ötesine bulaşmayın. 1 2 bu sitedeki 100 liralık 500 liralık seo paketleri ile ilerlemeyi bırakın bir adım bile atamazsınız o sektörde.

Ver reklamını insanlar sitenle etkileşim halinde olsunlar, ziyaret süresi, beğeniler yorumlar alışverişler önce motorlar bunu görsün bak bu adama müşteri geliyor, alıyor olmadı bakıyor sitede arıyor bu adam demek ki bir kitleye ulaşıyor ve o kitle bu adamı tercih ediyor desinler. Sonra yapacağınız her seo size +1 +2 olarak dönecektir zaten.

Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Seo hizmetleri 2 ye ayılıyormuş sanırım iç seo site düzenlemesinde yararli olur mu peki en azından onu düşünsem yani eksiklikleri görebilmek adına?