fLayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 Hafife alınacak bir yer olmadığını hepimiz biliyoruz Sanırım.?
Yalnız Bugüne kadar kazandığın paradan R10`na hiç komisyon ödedinmi ?
R10 Sahibi Senin yaptığın alışverişten ne kazandı ?

R10 Kazanıyor olabilir onlar kazandıkca sunucuları açık kalıyor açık kaldıkcada Sen ticaret yapıyorsun bilmediklerini öğreniyorsun.

R10 benim değil ama plaket yerine Rank sağlanabilirmi evet 1-2 konuda 13 yıllık ilk kayıt olanları gördüm en azından Ranklarında "Emaktar" Yazabilir.
Canımın içi kandil mübaerk gün sen nerenle okudun benim mesajımı ben r10u eleştirmedim aşağılamadım yapma gözünü seveyim olayı nereye çekmişsin R10 kazansın kazanmasın beni alakadar etmez. Kim kazandığından komisyon ödüyor r10a ? Bana diyosun sen veriyomusun? R10 sahibi benim alışverişimden kazanmayabilir sponsor reklamlardan, bannerlardan silver gold platinden kazanıyor zaten akış böyle sağlanıyor. Ben platin aldım bunun parasını neden görmüyosun? Sende çok destek olacaksan madem al platin öyle konuş canımı sıkma benim mesajı salak saçma yere çekiyosun...

benim gördüğüm 30-35tane sponsor konu var, tepelerde 728x90 4 banner vs vs hesapla bakalım nekadar yapıyor. Bırak kazansın ayakta dursun site biz kötü niyetle söylemedik 500 bin lira kazansın gerekirse aylık r10 ayakta durdukça yüzlerce insan ekmek yiyor burada.