GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticaret puanı çok etkilemeyebilir. Şöyle düşün benim 600 700 ticaretim var toplasan 400 500bin liralıkmı olmuş, ama adamın 20 ticareti var 3 milyon değerinde. Şimdi bu adam benden daha çok hakediyor. Sakız satıp netflix satıp 10 liradan ticaret kasan çok insan var. 1 tane 3 liradan netflix hesabı alıp abi 5 tane aldım diye itrader geçen insanlar yokmu var. Başka bir standart getirilebilir ona ama plaket evde hatıra saklanabilir. Maliyet vb hesaplama yapılır yada plaket isteyen parasını yollar yaptırır. Çok üye var bence karşılamazlar okadar plaketi.

Sen r10un kazancını hafife alıyosun sanırım mesajını okuyan r10 sunucu parasına çalışıyor sanar yapam gözünü seveyim. Sunucu bile sponsordan 50 kere çöküyo günde site düşün bi siteyi adam gibi yere taşıyamadılar...
R10 Hafife alınacak bir yer olmadığını hepimiz biliyoruz Sanırım.?
Yalnız Bugüne kadar kazandığın paradan R10`na hiç komisyon ödedinmi ?
R10 Sahibi Senin yaptığın alışverişten ne kazandı ?

R10 Kazanıyor olabilir onlar kazandıkca sunucuları açık kalıyor açık kaldıkcada Sen ticaret yapıyorsun bilmediklerini öğreniyorsun.

R10 benim değil ama plaket yerine Rank sağlanabilirmi evet 1-2 konuda 13 yıllık ilk kayıt olanları gördüm en azından Ranklarında "Emaktar" Yazabilir.