Dün forum üzerinde makale yazdırmak için 50'yi aşkın sayıda kitap listesi sunarak, listedeki kitaplardan birini okumuş olup da özetini çıkartabilecek yazarlar aradım.
İlgili Konu Linki:
https://www.r10.net/makale-siparisle...li-guncel.html
100 kelimesi 1,50 TL'den sipariş alan yüzlerce yazar varken, kendi bütçem nispetinde bir tık daha yukarı olsun dedim,
100 kelimesi 1,75 TL olacak şekilde ödeme yapacağımı belirttim.
Yalnız aradığım tek şart
gerçekten okumuş olduğunuz ve özetini çıkartabileceğiniz kitaplar var ise iletişime geçebilirsiniz olmuştu.
Ancak bir kişi dahi pm atıp 50'den fazla kitabın tek bir tanesini bile okudum özetini çıkartabilirim diyemedi. Bu arada listedeki o 50+ kitabın tamamı
haftanın en çok satan kitapları. En popüler kitaplar yani.
Yanı genelleme yapmak istemiyorum ama forumdaki makale yazarlarının edindiği davranış şahsi fikrimdir, yazdırmak istediğiniz konuyu internette arayıp
ilk 2-3 sonuçtan bir harmanlama yapıp kendi cümlelerince rewrite bir makale çıkartmak. Sonra da diyoruz ki satın aldığımız makaleler neden google'da üst sıralarda yer edinemiyor.
İşin bilincinde, sorumluluğunda gerçekten özen göstererek makalelerini yazan yazarlar varsa sözüm meclisten dışarı ancak genel izlenimim bu şekilde.
Sizlerin de bu konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
Hocam adamlar kitap okumadiklari icin yazi ile kendilerini ifade edemiyorlar.
Iclerinde universite okuyan lisede okuyanlar var. Ve basit bir kompozisyon yazsbilecek duzeyde degil cogu.
Bu adamlarin icinde 3 tane dunya klasigi okumus adam parmakla gosterilir sen guncel kitap okuyanini ariyorsun.
Forumda makalecilik yerlerde. Egitimsiz ve vasifsiz adamlar en kolay para kazanma yolu olarak sisirilmis 100 kelimesi 1.5 lira makale yazimini seciyorlae.
Bunda bizim de hatamiz var. Gercekten kitap okuyan, dogru duzgun yazabilen uslup sahibi adamlarsan da 100 kelimeyi 1,5 liradan istiyoruz. Oysa iyi yazan adamin farkinin olmasi lazim. ziyaretci icin degil de google bot icin site yapilinca maalesef cumle kurmaktan habersiz adamlar makale yazabilme imkani buluyor.