AndroiDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin tanıdıkların ya da tanıdığını sandıkların(bakış açına bağlı olarak) seni bağlar hocam.
bu kafa yapısıla hareket edersek tüm devlet kurumlarının bakım onarım vs parasını orada çalışan memurların vermesi lazım. böyle bir şey yok
ben kimseyi savunmuyorum ama işini düzgün yapan insanları da aynı kefeye koymam.
bu memlekette hangi kuruma yardım edersen et yardım paran hizmet adı altında yenebilir. böyle düşünüyorsan aynı cümleleri inanarak lösev kızılay vs tüm kurumlar için kurup hepsine karşı olmalısın.
düzeltmeye çalışmak yerine düşmanlık etmekle bir yere varılamaz
Sizin bu düşünce yapısıyla şu anda herkesi yavaş yavaş içine aşan derin bir krize doğru gidiyoruz.

Dinde para ile hizmet etmek diye birşey yok. Bunu yeni nesil dinciler (din ticaretinden kar elde edenler) çıkardı. Bu yaşanılan din değil, çıkarlar üzerine kurulmuş bir yaşam biçimidir. Peygamberlerin para almadığı dini parayla öğretiyorlar uygulatıyorlar. Bunu dediğimizde ne yapsın imamlar taş mı yesin diyorlar.
İmamlık bir meslek değildir. Dinin gerçek manada yaşandığı ilk yıllarda parayla imamlık yapanı okuyamazsın. Yasin suresini oku maaşlı imamların yanlış ve çirkin olduğunu görürsün. Ayet diyor ben demiyorum.

Burada da yazılanlar günümüzü iyi anlatıyor http://allahateslim.com/2016/07/18/e...lan-hocaları/

Ülkenin yaşadığı krizin büyük nedeni bu düşünce yapısının çok güçlü hale gelmesidir.