Şuanki ilişkimden önce 4.5 yıllık bir ilişkim olmuştu. Ama ilkti benim için bir daha kimseyi sevemem, kimseye bağlanamam diye düşünüyordum. Çok mutluydum ve biteceğini düşünmek bile istemiyordum, oda beni çok seviyordu zaten. 4.5 yıl sonunda ayrıldı benden ve Aydın'a taşındı. Etkisinden çok uzun bir süre çıkamadım, bir sürü cahillik yaptım kendimi alkole vermek ve ergence gelecek ama işte kola kesik atmalar gibi bir sürü pişmanlık duyulacak cahillikler yaptım.. Sonrasın 1 sene sonra İstanbul'dan oturduğum şehre Üniversite okumaya gelen bir kız ile tanıştım, O kız ile şuanda 1 senedir birlikteyim. Şimdi düşündüğüm tek şey 4.5 yılım boşuna gitmiş, keşke yıllarımı şuan birlikte olduğum insan ile geçirseymişim diyorum. Öncekinde sevildiğimi bu kadar hissetmemiştim, bu kadar güvende hissetmemiştim, bu kadar değerli hissetmemiştim kendimi. Hayat bazı insanları karşına çıkartır ve sen "İŞTE BU" dersin, ben şuan bu durumdayım. Ama hayat sürprizlerle doludur, şuan yanımda olan insanda yarın yanımda olmayabilir.
Sizi çok iyi anlıyorum hocam, demek istediğim şudur. Hayat daima karşınıza sürprizler çıkartır, yeni insanlar, yeni hayatlar çıkartır. Kapılarınızı kapatmayın, cahillikler yapmayın, kendinizi değersizleştirmeyin. Sizin değerinizi bilecek, sizi gerçekten içten ve çok sevecek insan bugün olmasa bile yarın karşınıza çıkacaktır. Zamana bırakın, biliyorum zordur. Bana geçer dediklerinde, yarın aklına gelmez dediklerinde küfür ediyordum, siz ne anlarsınız diyordum. Ama gerçekten geçiyormuş hemde çok güzel geçiyormuş. Allah bazı insanları hayatımızdan çıkartır, bu bizim hayrımız içindir. Ve daha güzellerini karşımıza çıkartır. Yanlışım olduysa, baş şişirdiysem affola.