ChatMynetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu gördüğünde kendisinin de konuyla ilgili bir yorumu olduğunu ancak tekrardan herhangi bir tartışmaya yol açılmasını önlemek amacıyla yorumda bulunmasını istememiştim. Benim yorum yapmasını istememiş olmama rağmen kendi rızasıyla kimseyi incitmeden yorumda bulunmuş olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu konuda bu kardeşimin dışında tanıdığım hiçbir arkadaşımın yorumu bulunmamaktadır. Son cümlemdeki açıklamayı yapmamın amacı akıllarda oluşabilecek "tanıdıklarına yorum attırıyor" düşüncesinin önüne geçmeye çalışmaktır.

Gökhan kardeşimin konuda üstü kapalı olarak belirtmiş olduğu üzere amaç; legal olmayan bir hizmet arayışı içerisinde olan kullanıcıları bir sitede toplayıp aradıkları sektöre reklamlar sayesinde ulaşmasını sağlamak. Sitede reklamlara yapılan tıklamalar sonucunda muhtemelen aradıkları hizmete ulaşıyorlar. Legal olmayan reklamların da Adwords üzerinde döndürülebildiğini hepimiz biliyoruz. Ki öyle olmasa sektör ile alâkalı reklamlar kesinlikle çıkmaz. Legal olmayan reklam verenlerin aradıkları türden kullanıcılar oluyor bu kişiler zaten. Ayrıca kendisinin de belirtmiş olduğu üzere kazancı iyi sayılabilecek birçok Ülke için çalışma yapıyorum. Türkiye'de de sektörün reklam verenleri mevcut tabi ama yurt dışı kazançları baz alındığında Türkiye kazancı vakit kaybından başka bir şey olmuyor.

Spam kavramı için vermiş olduğu bilgiler için de kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.
İngilizce yaza yaza Türkçe anlatım bozukluğu çıkmış olacak ki ilk açılanda anlatılan başka şimdi konu uzadığında olay bambaşka yere gelmiş, gerçekler günyüzüne çıkmış.
İlk başta kullanıcıyı aldatıyorum diye konu açtınız, onu sorma bunu sorma ile konuyu kısıtlı bir alanda ilerlettiniz sonra iş başka noktalara kaydı doğal olarak.
Ama şimdi yazılanlara bakıyorum kullanıcıyı aldatma filan yok. Adsense'in olayı zaten bu.
Bu spam kelimesini bence çok yanlış kullanıyorsunuz. Adsense ekosisteminin çoğunluğu zaten bu tarz siteler.

Senin yaptığın sitenin mantığı basit ve adsense kurallarına aykırılık yok. Olsaydı zaten ödeme alamazdın.

Konu açarken yazarken dikkat edin, boşa gerginlik çıkmasın