Aynen çok büyük bir sorun bu. Ben o nedenle adwords reklamı vermeyi bıraktım. E peki büyük firmalar bunun önüne nasıl geçiyor günlük 1k para harcayanlar. Onlara da bu saldırılar gelmiyor mu pekala geliyorlar onlar nasıl çözüyor?
Her sektörde yok aslen böyle saldıranlar. Mesela 20Krs harcayan firmaya saldırı gelse pek etki etmez geçersiz sayıp google ilerleyen zamanlarda yavaş yavaş ekliyordur bakiyeye. Ee ben TBM 4TL harcıyorum ortama

günlük 150tl olan bütçe nasıl dayansın buna. para bitiyor gidiyor.
Aşağıya bıraktığım görsel müşteri hesabımızdan bir görseldir, domainini spam yaptığından dolayı yeni bir reklam ile devam ediyoruz forumdan ismini vermek istemiyorum.
Günlük "300 TL" Bütçe ile İstanbulda hizmet vermekteyiz şahsa, ilk başladığımızda 10-12 tıkta kapanan reklamlarımız mevcuttu. Zaman içerisinde kendi geliştirdiğimiz taktikler ile Kasım 2018'den beri kendisi ile çalışıyoruz.
Konuyla alakalı olarak size ücretsiz destek verebilirim.
Yardımcı olabileceğiniz herşeye açığım yani yaklaşık 4 aydır bunla uğraşıyorum ve maalesef öyle uçuk bir bütçemde yok ama bıkmış vaziyetteyim akşama kadar kafa yormaktan bu olaya. Pm atıyorum sizede