ibrahimfidan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selamlar;

Saldırılar anladığım kadarı ile sadece mobil tabanlı geliyor; Cihaz özelliklerine hiç dikkat ettinizmi? User Agent'ı nedir cihazların?
Olmazmı hocam bütün bilgiler var kanıtlarla konuşuyorum. Ama birşey yapamıyorum yok mu bir yigido çözelim şu olayı Buyur Ip ler Cihazlar hepsini izliyorum.
Ip son 2 haneler değişerek geliyor mobil veriyi sıfırlıyor saldırı yapan program. Hay programınında, bunu çıkartanında... 5.177.x.x ve 37.155.x.x Avea Ip aralıkları kapattığında komple aveayı kapatıyorsun.

les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adwords reklam yöneticisi ile görüşüp sahte tıklama aldığını ve incelenip paranın iade edilmesini söylemelisin. Paranın bir kısmını iade ediyorlar ancak hepini değil. Ayrıca yurt dışında sahte tıklamaları inceleyip filitreleyen bir firma var aylık ücretle çalışıyorlar. Ancak maalesef linkini unuttum. Araştırıp onlarla da görüşebilirsiniz.
hocam onları yaptım çoktan. google 3 aylık geçmişi inceledi 2.000 küsür geçersi tıklama vardı. Neyse google dediki 108$ alacağın var. Eyv verin dedim 4 ile 6 hafta arasında veriyoruz parça parça yatıyor dedi.Öyle bir anda da vermiyor. Haha sinir krizi geçiriyodum. Öyle düşündüğünüz gibi bir firma değil yani google. Zaten para kazanıyor aynı gün bile düşmüyor. Ben o ay 2 bin lira zarar ettim google veririz diyorda bakıyorda ohooo + dediğin sistemleri biliyorum clickguard, clickcease onlar saldırı gelince senin yerine engelliyor. Saldırı 30dkda 100e yakın farklı ıp den geliyor program engelleyemiyor türkiyede hiç bir işe yaramıyor. Tek tek ıp engelleyemezsin IP Blogunu kapatacaksın benim yaptığım gibi. Programda o mantıkta çalışıyor işte