hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben üyelik aldığımda korkumdan ilk 3 ay adam akıllı konu açamadım acaba kuralları ihlal eder miyim diye. Maşallah 2 aylık üye kurumsal üyeleri genelleyip zan altında bırakıyor
Neden 1 günlük üyelik 10 günlük üyelik ayrımı mı var forumda ?
Artı ben kimseye sallamadım bütün bu klasmandaki üyeleri zan altında da bırakmadım gözüme çarpan bir şeyi paylaştım eğer yanlışsa gözlemim özür dilerim kapatırım konuyu

Kdrncr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trader geçmişi diyorsunuz da hocam"Kişinin mağduriyeti giderilmesine rağmen, kişi istemedikçe -trade silinmez." kuralı da olmasına rağmen. benim bir ticaretimde karşı tarafa verdiğim -trade siliniyor. Adam forumda kaç kişi mağdur etti. Hepsini sildiriyor. Ben diyorum ki ben bu adamla iş yaptım. Aylarca süründürdü zorla paramı kurtardım parça parça diyorum. Ben -trade veriyorum silmeyin diyorum. Adam sildiriyor nasıl oluyorsa. Herkese aynısını yapıyor. Sonra millet de bu adam temiz biri sanıp yine yapıyor. Yeni mağduriyetler ile devam ediyor mağdur et/toparla/trade sildir işlemleri... Şimdi o adam kurumsal üyelik almış. Günahımı vermeyeceğim adam hem tradelerde temiz görünüyor hem de Kurumsal Üye olmuş şu an. Nasıl ayırt edebileceksiniz ?
Anlatmak istediğim konu tam olarak buydu aslında teşekkür ederim örneklendirme için.