f9f9f9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu aşk acısı da olmasa hayatın hiçbir anlamı kalmayacak be

Şaka bir yana, günler, aylar, yıllar geçecek, belki barışacaksınız, belki de geri gelmeyecek...
Başlarda kızacaksın, hatta zaman zaman nefret edeceksin ondan...
Zaman geçtikçe farklı şeylere yöneleceksin ve öfken azalacak...
Biraz daha zaman geçince sıradan bir anı olacak, hatta belki tamamen unutacaksın, aklına bile gelmeyecek, gelse bile acıtmayacak...
Daha da zaman geçip hayatın şekil aldıktan sonra yine aklına gelecek, ama bu sefer hiç için acımayacak...
Hayatında yeni biri olacak, çoluk çocuğa karışacaksın, ve aklına gelse bile hiçbir anlam ifade etmeyecek.

Dünyada gelmiş geçmiş herkesin bildiği bir oyundur bu, asla eskimez, değişmez. Sadece oyuncular değişir, ama oyun hep aynıdır.

Daha fazla anlatmaya gerek yok, yaşayan herkes bilir ki bu durumdaki bir insana ne söylense boş, illa o acı yaşanacak...
Sana da tavsiyem çok fazla dile getirme bu durumu, emin ol insanların çoğu yaşadı, yaşamaya devam ediyor, fakat kimsenin ilaç olabileceği birşey değil bu.
Saygı duy, madem aşık oldun aşkın hak ettiği gibi acını çek, sonra hayata dön, aşkın kanunu budur

Umarım en kısa sürede "ne günlerdi be" deyip tebessüm edebilecek olgunluğa ulaşır ve rahatlarsın.

Hakkında hayırlısı olsun.
unutmak istiyorum farklı şeylere yönelmek istiyorum ama ne yapabilecegim bişey var ne gidebilecegim bir yer var nede gidebilecegim biri var hayatım boşluktan ibaret işte bu yüzden hiç aklımdan çıkmıyor