Her son, yeni bir başlangıçtır ve unutma ki; hayatımızdan giden herkese bir gün teşekkür ederiz. Gelenlerin yerini açtıkları için. Her zaman her şeyde bir hayır arayın. Siz çok sevebilirsiniz, gerçekten çok değer verirsiniz ama sizin için en iyisi miydi?
Yaşınızı bilmem, hayatınızı bilmem ama kaç yaşında olursan ol; karşıma sayısız fırsat ve güzellik çıkacak. Yine seveceksin, yine mutlu olacaksın. Biraz zor geçer unutman vs ama sonunda emin ol mutlu olacaksın.
çok güzel bir tavsiye verdin bunu sürekli düşünecem her aklıma geldiginde tavsiyeni düşünecem unutmak biraz daha kolay olacak ozaman diger söyledigin ise hocam benim karşıma hiç iyi birşey çıkmadı nereye adımı atsam bir ugursuzluk oluyor kara kedi gibi ondan sürekli yalnızlıgı seçiyorum
Eğer gerçekten sevmişsen unutamazsın, hiçbir şekilde geçmez. Geri dönmek istemezse yapacağın bir tek şey var hayatına devam etmek, istesense istemesende zaman akıp gidiyor unutmuyorsun unutamıyorsun orası ayrı bazen aklına gelir sadece tebessüm edersin bazen de bir gece yarısı rüyanda görürsün sabahına dünyanın en mutlu insanı sen olursun bir anda, onun geçtiği yerleri ezbere bilirsin sokak sokak cadde cadde bazen beklersin akşama kadar acaba gelirde son kez görür müyüm diye. Böyle kötü bir huyu vardır 😂
Yarama tuz bastın ama gerçekler bunlar unutamam
Başka kadının kollarına koş, mis gibi unutursun.
İlk koştuğun kadında unutamazsan ikincisine; onda da bulamazsan üçüncüsüne.
Benim rekorum sekiz.
unutulurmu ozaman?
zaman her seyin ilacidir hocam. zamanin merhem olamayacagi hicbir sey yok. kendinle vakit gecir.
Kendimden sogumuş durumdayım hiçbirşey yapma istegi yok