kardeşim şuan ki hislerini anlayabiliyorum ve dediklerim boş gelebilir belki. 4,5 yıllık kız arkadaşımdan ayrıldığımda neler yaşadığımı, neler yaptığımı düşünüyorum. Etrafımdaki insanlar boşver dedikçe unut dedikçe ben unutmak istemiyrum ki diye çıkıştığımı sonra yeniden barışıp yeniden ayrıldığımı falan düşününce ve bu şekilde geçirdiğim yıllar aklıma geldikçe keşke diyorum. Keşke şimdi ki aklım gerçekten de o zaman olsaymış diyorum. Bak şimdi aşkının peşinden git şunu yap böyle yap diyenler de çıkacak ama benden sana bir abi tavsiyesi gerçekten de bir kız için değmez diyorlar ya aynen öyle kardeşim. Sonra dönüp baktığında boşa geçen yıllarına çok yanarsın. Bu durumu devam ettirirsen hayata geç kalmış olacaksın. Kendim yaşadım o yüzden biliyorum. Allah hayırlısını nasip etsin.
Keşke boşver unut ya da peşinden koş diyenler olsa ona bile razıyım derdimi anlatabilecegim kimsem yok olmadıda, hayatımda hiç kimse seni seviyorum sana inanıyorum yanındayım demedi bana ilk defa o söylemişti bundan dolayı belkide çok baglandım ona ama işte baglanmamak gerekiyormuş