onlyweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen halen farklı yerden olaya bakıyorsun.

Olay kazanmak veya kazandırmak değil. Bu kadar bilgi birikimli bir eleman arayışında bulunup 2 liralarda maaş vermek.
Ayrıca bir konu açabilirsin çünkü senin mantık başka evrenden ilerliyor.
İlk söylediğin 2500 bile sana fazla demektir gibi bir cümle bu bilgi birikimine sahip kişiye hakarettir.

Senin mantığınla trilyon kazanınca maaşını 20.000 yapmayan adam az kazanınca az maaş mı verecek ne biçim mantık bu

@digiklan dediklerine tamamen katılıyorum.

Senin bilgi birikiminin ticari bir işletme için hiç bir önemi yok ta ki bu bilgi birikim işletme için kazancı arttırana yada var olan kazancı korumaya başlayana kadar.

Sen 2500 lira maaş verdiğin adama yaptırabildiğin işi 5000 lira vereceğin adama yaptırır mısın ?

Hangi koşullarda 5000 liralık elemanı seçersin sen bir düşün ?

Bizim insanımız çok duygusal yaklaşıyor olaylara. Ben yıllardır bu firma için çalışıyorum ama benim yerime başka birisini alıp beni gönderdiler. Firmaya bu şekilde duygusal yaklaşmayın. Oyunu profesyonel oynayın. Bu süreç içerisinde sürekli kendinizi geliştirin. Vazgeçilmez olmaya çalışın. İş hayatında duygusallık diye birşey yok. Kazandırdığın kadar o firmada tutunabilirsin. Vazgeçilmez olduğun kadar seni işten çıkarmaları zor olur. Vasıflı bir işte çalışıyorsun ama bir ilan çıkıldığında 1 hafta içerisinde senin işini senden daha düşük maaş ile aynı kalitede yapabilecek birisi bulunabiliyorsa, çok acı ama o firmada geçirdiğin süre malesef boş geçmiş. Senin yerine alınan eleman aynı kalitede iş yapamaz diyorsan o da firmanın yanlış seçimidir. Yanlış seçim yapan firmaların sonunuda biliyorsunuz.