ChatMynetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sizin yorumunuzu silinmeden önce okuma şansı bulmuştum ancak bahsetmiş olduğunuz sistem gerçekten reklam verenin parasına göz dikmek oluyor.
Ayrıca elde edilen tıklamalara yönelik reklam verenlerin bir geri dönüş görememesi üzerine şikayet edilip hesabın kapatılması ihtimali çok yüksek.
Benim sistemimde ise legal olmayan bir şeyi arayan kullanıcıları bir sitede toplayıp aradıkları legal olmayan hizmete reklamlar aracılığı ile ulaştırmak.
Ulaştıkları sitede hizmeti almışlar ya da almamışlar orası da onlara kalmış. Ticaret yapılmıyor olsa şimdiye denk defalarca kez ödeme alamazdım sanırım.
Hocam hile, spam vs nin iyisi kotusu olmaz. spam spamdir, hile hiledir.Adami oldurmenin sekilleri olmaz, adam olmusse olmustur. Ben aci cekmeden oldurdum diye bir savunma yapamazsin, hakim sonuca bakar. Sonucta adami oldurdun mu oldurdun.

Kisacasi kendinizi avutmayin. yapiyorsaniz yapin sonuna kadar destekliyorum cunku suc google'in sizin degil. tekellesecegim diye ugrasacagina urunlerinin kalitesini artirmayi denese bu tarz kazanclar elde edemezsiniz zaten.