ChatMynetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sizin yorumunuzu silinmeden önce okuma şansı bulmuştum ancak bahsetmiş olduğunuz sistem gerçekten reklam verenin parasına göz dikmek oluyor.
Ayrıca elde edilen tıklamalara yönelik reklam verenlerin bir geri dönüş görememesi üzerine şikayet edilip hesabın kapatılması ihtimali çok yüksek.
Benim sistemimde ise legal olmayan bir şeyi arayan kullanıcıları bir sitede toplayıp aradıkları legal olmayan hizmete reklamlar aracılığı ile ulaştırmak.
Ulaştıkları sitede hizmeti almışlar ya da almamışlar orası da onlara kalmış. Ticaret yapılmıyor olsa şimdiye denk defalarca kez ödeme alamazdım sanırım.
Aynen öyle reklam verene bir zararı olsaydı 3 seneden beri kazanç sağlıyor olamazdın . Spam'ı beleşin peşinde koşan kişilere yaptığın ve onları hizmet satın almaya sevk ettiğin için bu yöntemin yıllarca daha kazanç sağlatacağını düşünüyorum.

Senin yaptığın işte spam reklam verene zarar verecek şekilde kullanılmıyor, aksine zaten tıktan değil geri dönüşlere olan kar payından güzel kazanç sağlıyorsun. Geri dönüş getirmeyecek tıkın düzgün bir kazanç getireceğine inanmıyorum.

Spamı (kandırma işlemini) google'a yapmıyorsun sen fark orada, reklamlara giden hit alışveriş yaptıktan sonra sıkıntı yok. Kimsenin desteğine/onayına ihtiyacın yok google 3 senedir onayını vermiş zaten bu kazancında herhangi bir sıkıntı, karşılıksız, tarafları zarara uğratan birşey yok, olsaydı çoktan sistem dışı olmuştun, kazandır ve kazan olayına uyuyorsun.

Google adsense ve adwords ikilisi muazzam bir reklam servisi, ben bu işi çok iyi bilirim diyenlerin küçümseyebileceğinden çok uzakta bir servis.