@AvrupaGelinlik; Onlar eve gelmediği zaman nasılsan öyle davran. Ama sonra aaaa çok pardon de. Hatta bazen yapmadığın şeyleri de yapabilirsin. Şöyle ki;

Örnek:
1- Millet salondayken, bornozla kulağını temizleyerek salona gir. Tam kapıdayken aaa pardon unutmuşum de. Geri git sonra üzerini değiştirip gel.

2- Sabah millet kahvaltıdayken, boxerla çık yatak odandan. Eline al bi pantolon. Yengeye, hayatım bunu ütüler misin sana zahmet de. Sonra onların orda olduğunu görünce aaa pardon unutmuşum de.

3- Evde kimse yokken. Dışardan yemek sipariş et. Mumlar filan kırmızı şarapla masa hazırla. Ama kayınvaliden ile kaynanaya da tabak kadeh filan koy. Yine anlaşılır bazı şeyler.

4- Ailece görüştüğünüz arkadaşlarınızı çağır. Onlarla sohbet edin. Kayınvalide yine anlar biraz durumu.

5- Size gelen bekar yakın arkadaşın varsa onu çağır. Beraber salondaki pc'de PES atın

6- Yengeyle 1-2 günlüğüne kaçamak yapın. Yalnız kalamıyoruz gibisinden bungolov tarzında bir yere gidin. (hatta maddi imkanınız el veriyorsa bunu her hafta yapın kalmalı bir yere gidin. Hatta maddi imkanınız el vermiyorsa bunu yapmanız daha fazla mesaj verecektir hem yengeye hem kayınvalideye.)

7- Pazar kahvaltısı için biraz pahalı şeyler al. Kavurma, pastırma vs. Daha sonra herşey ateş pahası olmuş ya napıcaz böyle de.

8- Arkadaşlarına akşamları ev gezmesine gidin. Konuyu tabii yengeye salonda açın herkes otururken. Sonra konuyu; napalım onlar bize gelemiyor biz onlara gidelim. diyin.

9- Kaynana için uygun olmayan zaman dilimlerinde gürültülü işler yapın. Mesela kaynana uyurken daha önceden sert çekerek bilerek bozduğun kapının kolunun yerini delin ve vidalayın.

10- Daha önce yengeyle konuştuğunuz ama almadığınız yer kaplayan bir şey var mı? Mesela koşu bandı, eliptik bisiklet, dolap, şaraplık, oda hava temizliyici, derin dondurucu vs. vs. Bunu bulun ve yengeye; "hayatım ne zamandır söylüyordum ya sana hep takip ediyordum sezon değiştiği için indirime girmiş hemen aldım." diyin. Ve aldığınız eşyayı kullanmadığınız odaya koyun. (tabii o oda kayınvalidenizin yattığı oda olsun.)

Bu yukarıdaki 10 maddeyi de farklı zamanlarda mütemadiyen uygulayın. Şayet sonuç olumsuz olursa yapılacak son çare: Sığamıyoruz burada diye büyük ev aramaya başlayın Bunda da bir sonuç alamazsanız ciddi ciddi büyük ev bakın