WaLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kasımda evlendim ..

Hocam Ev şart ev yoksa ise Aylık gelirin iyi durumda olsun Eşin calısıyorsa onun maası senınkinden yüksek olmasın
Kadın milleti abi iyi güzel anlatıyorsunuzda birbirilerine karşı yok şöyle böyle oluyor bizimki diyor arkadaşının eşi arkadasını ilk yılında balayı yaptıgı yere götürmüs ulan ne gerek var öle bişeye yok romantiklik çiçek böceklik işler bunlara dikkate al yöreden yöreyede yine bi 100 bin Tl gidiyor bilgin olsun hesaplamalarını dikkatli yap ilk basta aile sorunları baslıyor yok onlara gidiyoruz bizimkilere gitmiyoruz muhabbeti Eğer maddi durumunun finans durumun iyise bunların üstüsinden rahat geliyorsun yoksa zor dedemin bi lafı var babanı sen seçemen ama kayınpederini seçebilirsin biraz varlıklı olsun sende yoksa hocam acı ama gercekler var malesef evlilikte evet saygı sevgi kadar parada önemli ah şu kadınlar ahh erkekleri ne hale sokuyorlar..
Evet. Gerçekler acıdır. Maddi durum iyiyse demişsin 100 bin kadar evlilik param yok. Sabit bir gelirim de yok şu anda esnafım ama bugun var yarın yok gelir işler iyi olursa olur ama kısmet şu zaman oturuyoruz %80 düşüş var geçen seneye bakarak kar bırakmıyor 5 6 aydır zarar :/ Haftaya askere gidicem askerden gelince sabit bir maaşlı iş düşüncem artık battı balık yan gider hesabı ile. Kaldı ki atıyorum 1 ay da iş buldum desem min1 sene fix sabit çalışmam gerek ki hem iş hem gelirim düzenlemeli. Yoksa 3 4 ay çalış çıkarsınlar olmaz.. Kısacası ben evleniyorum desem zaten min 2 seneyi bulur bu gidişatıma bakarsam.

Her şey kısmet bu hayatta..