Daha dün r10 dan bi arkadaş bana size ulaşamadığını ve yönerim paneline nasıl giriş yapacağını mesaj attı. Yani sizden destek almak imkansız gibi birşey. Sorulara 2-3 gün sonra cevap veriyorsunuz olan hataları çözmek yerine bütün suçu bana atıyorsunuz.

1- size kurulumu siz yapın dedim cevap vermediniz. Madem gönderdiğiniz dosyada hiç bir proplem yok neden kurulumu kendiniz yapmadınız ?

2-Gönderdiğiniz dosya da veritabanı eksikti bunu konakcambalkon.com'a kurmak için 2 gün boyunca arkadaşım gerekli kod düzenlemelerini yaptı buna rağmen şu anda hala çalışmayan özellikler var

3- scpritinizde USTAYA SORU SOR modülü çalışmıyor diye yazdım size. Ustaya soru soruluyor fakat admin panelinden verilen cevaplar sitede görünmüyordu . Siz bana hostunuzdan kaynaklı dediniz. Halbuki biz hostla hiçbir işlem yapmadan bir kaç düzenleme ile bunu çalışır hale getirdik.

4- Mobilde slider alanı bozuk çalışıyor (kısmen bozuk)

5-Admin panelinden sosyal medya hesaplarımıza ait linkler eklendiğinde link otomatik bozuluyor (çalışmıyor)

6- https://www.netkombiservisi.com/ . demo site buydu. bu sitede bulunan alanların bir çoğunu bana gönderdiğiniz dosyada çalışmadı. örnek: ustaya soru sor , servis talep

6-size yazdığım mesajların ekran görüntüsünü buraya ekliyeceğim terbiyesizlik yapacak yada kaba konuşacak tek bir kelime etmedim size. Aksine siz çok kabaydınız

not: lütfen eksiklerinizi kabul ediniz. Hatasız olduğunuzu ve tüm sorunların benden kaynaklı olduğunu söylüyorsunuz. bende de eksiklik olabilir fakat siz hep bana yükleniyorsunuz

Moderatör ve diğer üyelerin vicdanına bırakıyorum sizi: Arkadaş bana özel mesaj atmış. kendisinden aldığım scpriti kurduğum konakcambalkon .com firma sahibini arayarak scpriti bana 150 tl ye sattığını size kaç paraya yaptı gibi bir konuşma yapacakmış. Kimbilir kaç paraya kakaladın gibi ticaret ahlakına yakışmayan bir cümle kurdu.

Şimdi ben- diğitalkarınca kişi ve r10 arasında geçen bir süreç olmasına rağmen neden müşterilerimizi konuya dahil ederek ticaret ahlakı dışında bir hareket yapıyorsun