TuRGuT~ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eklentide herhangi bir sorun yok. Sadece siz ayarları yapamadığınız için içerik alamıyorsunuz. Eklentinin 1000'in üzerinde satılması ve 76 adet değerlendirmeden aldığı 5 üzerinden ortalama 4.97 puan bunu kanıtlıyor. Eklentinin nasıl kullanılacağı videolarla anlatılıyor. Bu videoları izleyerek eklentinin nasıl kullanılacağını öğrenebilirsiniz. CSS seçici ve düzenli ifadeler ile ilgili bilmediğiniz şeyler varsa bunları da internette bulunan birçok dersten öğrenebilirsiniz. Bu konular çok genel konular olduğu için her yerde bu dersleri bulabilmeniz mümkün. Eklentinin yaptığı sadece CSS seçicileri ve düzenli ifadeleri rahatça kullanabileceğiniz bir platform sağlamak. İlerleyen tarihlerde daha detaylı dokümantasyon ve videolu anlatımlar eklemeyi planlıyorum fakat eklentiye sorunlu demeniz pek adil değil.
Yok yok est eklenti sağlam ben beceremedim

http://www.on5yirmi5.com/aile/cocuk

nav navbar-nav yapıyorum olmadı bende bari linkle yapam dedi onu yapamadım.

maalesef.

Arkadaşlar bana yardım etcek kisme yokmu ?

bir türlü çözemedim gitti neredeyse css alakalı ne kadar sayfa varsa okudum.

Arkadaşlar

<div class="container mar-top-25"><div class="row">
<div class="col-sm-12 mar-top-15" style="background-color: rgb(192, 255, 58); clear: left; padding: 10px 20px; text-align: center; border-top: 5px solid rgb(145, 214, 0); border-bottom: 5px solid rgb(145, 214, 0); margin-top: 0;">
<p><b>
RAMAZAN</b> bölümündeki diğer sayfalarımız</p>
<ul class="pagination pager-box" id="strPaginator"><li><a href="/ramazan/1">1</a></li> <li><a href="/ramazan/2">2</a></li> <li><a href="/ramazan/3">3</a></li> <li class="next" rel="next"><a href="/ramazan/1">Sonra ›</a></li><li class="last"><a href="/ramazan/3" rel="last" title=" ramazan son sayfa">»</a></li></ul>
</div>
</div>

</div>

bundan sonraki sayfa kod nasıl bulabilirim lütfen yardım edin.