berkantipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Node.js ile Javascript kullanılarak yazılmalarının dışında bir ilgileri yok. Çatılara gelirsek, Vue.js'in öğrenme eğrisi daha aşağıdadır. vue-cli, native componentler ile kısa sürede uygulama çıkarabilirsiniz. Angular.js ile Google tarafından geliştirilen köklü bir proje. React.js kullanırsanız ileride mobil uygulama geliştirecek olursanız adapte etmeniz çok daha rahat olur. JSX sentaksı ilk başlayanlara garip gelebilir. Bunun dışında state yönetimi, mutator olayları falan var. Javascript bilmeyen arkadaşlar öncelikle ECMAScript, ES2015, ES2016 standartlarına ve yeniliklerine göz atsın. Javascript de ES'in en büyük implementasyonu neticede.

EDİT: yanlış alıntı.
Açıklama için teşekkür ederim fakat ben NodeJS geliştiricilerinin ne kullandığını öğrenmek istedim. Çünkü bu şekilde olduğunda önde ve arkada aynı dili kullanmış oluyorsunuz. Bahsettiğiniz Javascript özelliklerine de arkadaşların göz atmaları fayda sağlayacaktır.

Alicanklc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reactjs tr dil ile öne gecti benim için ama vuejsde alişinca vazgecilmiyor.
Aslında Angular ve React'dan çok fazla tanıdığım var Vue'ye geçiş yapan. Vue'nin o sade ve saf halinin hoşuna gitmeyecek insan tanımıyorum orası ayrı