Glory adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0,41 TL Dolar olarak 0,07 Cent yapar. 0,07 Cent ile ABD de indirme almanız pek mümkün değil. Alırsanız da yüksek rakamlarda olmaz bu sayı.
PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet daha iyi olur, en kazançlı ülkeleri seçersen fiyatıda çok kazanacağın için yükseltebilir ve dönüşümü arttırabilirsin.
Ben toplam 9 ülke seçip onlara çalışıyorum mesela. Sende ülke sayını düşür, 51 ülke gereksiz fazla.

Mesela amerika 3 lira veriyorsa reklamı 1 liraya çıkartabilirsin. İndirenlerin 3 te 1 i tıklamış olsa amorti edersin. 3 te 2 tıklarsa kar kalır, ayrıca bu ülkelerde uygulaman daha da yükselecek ve doğal indirmede gelecek. Bu tarz hesaplar yap yani

Seçtiğin 15 ülkeden en düşük tbm veren ülkenin tbmsini ikiye böl, o tutarı indirme başı maliyet yap ve denemeye başla.

Tık başı 0.51TL reklam geliri getiren ülkeleri ayırıp seçtim sayı 28'e indi daha fazla inemiyorum aşağı bu 28 ülke'den iyi kazanıyorum ve ads'de ise 0.51 TL yaptım başlangıç olarak ,günlük 20 TL bütçe ayırdım. Yukarıdaki resimdeki ayar sizce nasıl, siz nasıl kullanıyorsunuz? Sadece hedeflediğim ülkelerden indirme gelsin istiyorum nasıl bir ayar yapmalıyım?