Konu sahibi arkadaş abartı eleştirilmiş bence, forumda zaten bir kazananı link edelim furyası var. Ziyaretçiler istedikleri şeyi reklamlarda görüp tıklıyorlar diyor, başkası da demiş ki reklamverenin hakkına geçiyorsun parasını çalıyorsun Yahu zaten adamın ziyaretçisi reklamverenin reklamını arıyormuş da tıklamış, muhtemelen reklamverenler bu gelenlerden çokça kar ediyor. Anladığım kadarıyla arkadaş adsense reklamlarını affilate'e çevirmiş bir nevi.

Bir de yukarılarda bir arkadaş ( @Seodeveloper; )forumda herkes milyoner ama alışverişe gelince 1 tl nin pazarlığını yapıyorlar deyip forumda kendini zengin gösterenlere inanmadığını belirtmiş-bir kaçı değildir gösteriştir tabi de-, arkadaşım adam zaten böyle böyle zengin oluyor Forumdan bir arkadaşla gerçek hayatta da arkadaş olduk, bir kafeye gidiyoruz 10 dk muhabbet edecez bir iş için, çaya gerek yok ya boşa para vermeyelim şimdi ona diyor ama günlük adsense kazancı 300-350 TL Benim yaşam tarzıma hiç uymuyor bu durum orası ayrı, ama bu tarz insanlar forumda çok evet ama kazanıyorlar da

Konu sahibi arkadaşa;

- Benim size sorum ödemeyi nasıl alıyorsunuz? Vergi memurları kapınıza dayandı mı ve vergi ödüyor musunuz?

- Adsense reklama tıklamayı teşvik etme politikasını ihlal etmemeye nasıl bir özen gösterdiniz? Kullanıcıya aradığınızı aşağıda listeledim tarzı bir şeyler yapmamışsınızdır diye düşünüyorum

- Aynı hesaba ait geçen ayın kesinleşen ödeme ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz, merak ettik