ChatMynetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk konuyu düzenledim ve ziyaretçi elde ettiğim sitelere dair birkaç örnek verdim. Tabii direkt ziyaretçi elde ettiğim gerçek siteleri paylaşmadım.
Ziyaretçi edinme konusunda illegal yöntem yok (!) (GÜYA),
Bu cümle direkt olarak bir suçlamadır. Ben bunun aksini forum yöneticilerine kanıtlarıyla birlikte sunarsam forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmayı kabul ediyor musunuz?
Postunuzu raporlar eşliğinde r10 yönetimine report ediyorum. İnsanlara iftara atanların ahlak ve aile terbiyesinden bahsediyor olması çok garip.
İstersen google'a gidelim, istersen ağır ceza mahkemesine gidelim nitelikli do-***-dı-rı-cı-lık, nitelikli iftira suçlarıyla dava açalım karşılıklı he?
Reklam verenlerin parasını çalan birinden ahlak, kural, yasa dersi alacak değiliz çok şükür.

R10 moderatörleri konuyu baştan okuduklarında bu konu zaten tamamen silinmiş olacak. Çünkü bu konu da istenmeyen (SPAM) hırsızlığa özendiren bir konu!

@Coskun; bey konuyu okuduktan sonra eğer haksız bir suçlama yaptıysam beni süresiz banlayabilirsiniz. Ancak lütfen önceki değişiklikleri de gözden geçirerek konuyu baştan okuyun.