mtnyvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir spamcının çelişkileri...

Ziyaretçi edinme konusunda illegal yöntem yok (!) (güya), ancak para kazanma legal olmayan bir şekilde. Konunun açılışı belli, adsense olmasa ziyaretçi neye yarar, ziyaretçi olmasa adsense neye yarar. Bu forum kategorisinde bu ikisi bir bütündür.

Ayrıca spamın kelime anlamını bilmiyormuşum Siz spam mail ile spam siteyi karıştırıyorsunuz.

Kullanıcıyı aldatıcı, reklam verenin parasını çalan illegal yönteme "spam site" diyorsunuz ama o kelimenin bile anlamını kendinize göre çeviriyorsunuz. Sizin çukurda öyle diyorlarsa bizim tepede böyle diyorlar.

(!) işaretiyle kendini cici göstermene gerek yok. Milleti hırsızlığa özendirmek, ya da hırsızlığı başarı (!) öyküsü gibi sunmak ancak spam yapan(!) ların günah çıkarması.

İinsanları aldatarak reklam verenlerin binlerce lirasını çalıp zengin olmaktansa, hak ederek 1 lira kazanmayı tercih ederim.

Bu bir ahlak ve aile terbiyesi meselesi. r10'a yakışmayan bir konu bu.

Adsense 'te kazanılan paranın birilerinin cebinden çıktığının farkında olan kişiler bu yöntemin, ilk başta dediğiniz ancak daha sonra kıvırdığınız legal olmayan bir kazanç olduğunu bilirler.

İlk konuyu düzenledim ve ziyaretçi elde ettiğim sitelere dair birkaç örnek verdim. Tabii direkt ziyaretçi elde ettiğim gerçek siteleri paylaşmadım.
Ziyaretçi edinme konusunda illegal yöntem yok (!) (GÜYA),
Bu cümle direkt olarak bir suçlamadır. Ben bunun aksini forum yöneticilerine kanıtlarıyla birlikte sunarsam forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmayı kabul ediyor musunuz?
Postunuzu raporlar eşliğinde r10 yönetimine report ediyorum. İnsanlara iftara atanların ahlak ve aile terbiyesinden bahsediyor olması çok garip.