Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklamlara tıkladıklarında gereksiz, istemedikleri bir sayfaya mı yönleniyorlar?
Yok hocam reklamda hangi site çıkıyosa oraya yönleniyolar.
Yönlendirildikleri sitede aradıklarını buluyolar olabilirler onu bilemiyorum.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen bu parayı al, sonra bize haber ver
Tamam hocam 1 hafta sonra size dekont atarım (:

mtnyvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece 2 cevapta sürekli yanlış anladığımı söyleyerek durumu özetliyorsunuz. Burada bile "sürekli" kelimesiyle spam yapıyosun.

Konuya gelince
  • Geçmişte şöyle zorluk çektim böyle çektim, bak şimdi ne güzel kazanıyorum.
  • "Sektör, taktik vs. gibi şeyler dışında Adsense konusunda istediğiniz soruları konu altından sorabilirsiniz. "
  • Spam konusunda oldukça tecrübeliyim altta da kanıt adsense gelir ekran görüntüsü.
arkadaş adsense hakkında ne sorulabilir. Ziyaretçiyi siteye çekmedikçe, ufak bir taktik vermedikçe reklam birimini şıkır şıkır yap ziyaretçinin gözüne sok neye yarar. Bu tarz konular şu kadar kazanıyorum forumda da bir ağırlığım olsun için açılmış konular.

Onu sorma, bunu sorma, niye açıyorsun konuyu da az kazananların dengesini illegal yöntemle bozuyosun? İlerleyen zamanda satacağın e-kitap, eğitim seti için ön çalışma mı.
Benim konuyu açtığım yer Adsense Hikaye kategorisi ve bu kategori altında Adsense kazanç hikayeleri yer alıyor. İsteyen neler yaptığını yazar isteyen yazmaz orasına kimsenin karışma hakkı yok diye düşünüyorum. Ben bu konuyu Google Optimizasyın gibi bilgi paylaşımı içermesi gereken bir kategori altında açmış olsaydım o zaman haklı olurdunuz.

Adsense'nin kırk türlü olayı var ve sadece kazanç gösterge panelinden ibaret bir sistem değil. O yüzden ek olarak da Adsense konusunda deneyimli olduğum için bu yönde gelebilecek sorulara yardımcı olabileceğimi belirtmek istedim.

Ben illegal bir yöntemle ziyaretçi çekmediğimi ifade ettikçe siz halâ alınan trafik ile alâkalı olduğunu söylüyosunuz.
Ziyaretçi edinme kısmında illegal bir olay yok anlamak istemiyosunuz ve bunu söyledikçe de kelime anlamını bilmediğiniz spam konusuna getiryosunuz konuyu.
Siteye gelen ziyaretçi reklam modellerini aradığı link sanıp tıklıyor bu yüzden bunu spam olarak değerlendiriyorum. Bunu defalarca söylüyorum yine anlamıyosunuz (:

Ayrıca ilk postumda da belirtiğim üzere eğitim, e-kitap satışı yapmak gibi bir niyetim yok çünkü bunun bir fiyatı yok.