myqatsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siteniz için diğer konunuzda 62 istemiştiniz. 45e düşmüşsünüz ama hala çok.

Daha da düşebilirseniz görüşelim. Zira 4 yıl sitenin maliyetini çıkarmak için zannetmiyorum ki kimse beklesin.

Bu arada sitenizi biliyorum. K....k... com olması lazım?
Hocam yanlışınız var karıştırıyorsunuz ne 62 dedim nede kk diye bir sitem var. Saygı duyuyorum düşüncelerinize sizinle anlaşmamız mümkün değil ilgine teşekkürler. ( Bu arada öyle bir sitem olsa dahi burada bu şekilde ifşa etmenizde çok doğru değil )

ilkay_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Babadan oğula daha google geçmedi bu teknoloji dünyası çok hızlı...

Ayrıca site adresini özel tutun ancak kategori ne ? Finans mı oyun mu haber mi genel kategoriyi yazarsanız ki eğer sizin zamanınız değerli ise tek tek uğraşmamış ve bizim de değerli zamanlarımızı heba etmemiş olursunuz.

Mesela araba konusu ise benim alakam vardır ama kadın portalı ise alakam yoktur. 3 ay ederine de olsa almam gibi... hedef kitlenizi belirleyin lütfen. Saygılarım ile...
Babadan Oğula Biraz Teşbih Ve mübalağa ile açılmış dikkat çekici bir başlık, elbetteki o dönem hanedanlık döneminde kaldı. Şuanda siteyi merak edenler ve sektörü merak edenler haricinde ciddi bir alıcı çıkmış değil sektör FİNANS sektörüdür zamanınıza saygı duyuyorum.

Siyahdenizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hitin ortalaması mı 2-3k hocam? birde 1000-1500 getiri ortalaması kaç aylık? site arıyorum fiyatı getiriye göre çekersek anlaşırsak talibim.
Hit günlük 2500 - 3000 arasında değişmektedir.
Ortalama Değildir.
Gelir ortalama değildir aylık 1200 - 1500 arasında değişmektedir.

Site satışı yarın akşam saatine kadar sonuçlanmaz ise iptal edilecektir, ilgine teşekkür ederim.