Şükürler olsun bizde geçtik o evreden geride bıraktık.Allahın izni ile çarşamba günü yani yarın öğleye doğru kucağıma 2. çocuğumu kızımı alacağım.

Herşey eşya değil arkadaşlar. Kafa yapısı önemli. Eşlerin birbirlerini tamamlaması önemli. Ne zor durumlar geçirdim.Şuan bile geçiriyorum maddi açıdan neler neler analtmakla bitmez. Ama şükür demeyi, ileriye bakmayı bilmeli insan. Kardeşim dediğim adamlar kolumdan tutmadı.Dost bildiklerim yalan çıktı. Alacaklarım gelmedi, vereceklerimi veremedim, Sözler tutulmadı bende sözümü yerine getiremedim bu süreçte. Ama hep şunu gördüm eşim tutuyordu elimi.O diyordu geçer sabret atlatırız diye.

Gönüller bir olsun gelen giden paranın önemi yok. Para için , eşya için , renk için , o alındı bu alınmadı diye evlilik bozanlar , nişan atanları anlayamıyorum.

Mal mülk için evlenenleri anlarım.Kendilerini garantiye almak isterler.Ancak sana seni sevdiğini söyleyen kişi ile mal mülk uğruna kavga ediyorsan oradan bir durup düşüneceksin.

Allah yar ve yardımcın olsun güzel dostum. İnş kısa sürede tüm sorunlarını atlatırsın.Sanırım şimdiye evlenmişsindirde. Sadece evlenme öncesi değil evlilik sonrasıda bir çok borç ve sıkıntılar bekliyor seni. Ümidini kaybetme.Ev olmak aile kurmak hiç kolay değil.