nodejs neden sikintis cikarsin merak ettim : ) Bir cok firma nodejs kullaniyor. Ben de suan tüm ürünlerimiz icin activation islemini yapacak webservisi nodejs ile yaptim, ve admin panelini de nodejs ile yaptim. Db olarak da mongodb kullandim. Suan henüz test asamasindayiz, bir kac ay sonra binlerce kullaniciya acilacak.

Nodejs in her hangi bir sikinti cikaracagini düsünmüyorum cünkü zaten temelinde javascript var ve cözülmeyecek bir sey degil..

yok nodejs ile devam etmek istemiyorsan ve kolay bir seyler ariyorsan python bu iste daha iyi olur diye düsünüyorum.. TkInter kullanabilirsin ide olarak ve gui tasarimi yaptirabilirsin

Ama bana sorarsan nodejs ile devam etmen daha mantikli. Anladigim kadariyla o kadar karisik bir ekran yok, bir kac bilgi göstermek icin cok fazla derine girmeye gerek yok. Nodejs gayet yeterli. Istiyorsan php de kullan..

nodejs kullanacaksan, bir servis olarak calistirmak icin pm2 kurabilirsin (alternatif olarak docker ya da daha basit olarak forever kullanabilirsin).. Araya güvenlik amaciyla bir reverse proxy koymak istiyorsan nginx kurabilirsin

kolay gelsin