Lütfen konuyu okumadan mesaj atmayın. Mesaj içeriğinde yazanları özel mesajla sorduğunuzda cevap vermeden sileceğim.

Değerli üyeler, bir iş aldım ama fiyat konusunda anlaşamadık. Fiyatı buradan paylaşmayacağım ama istenilen işin özelliklerini buradan paylaşıyorum. Verdiğiniz teklifleri mail adresi, telefon numarası, teklif ve bitirme süresi olarak özel mesaj yoluyla iletirseniz ben de toplu halde işi yaptıracak arkadaşa bilgilerinizi iletirim.

Bu arada siteyi teslim ettim dediğiniz andan(arada köklü olmayan değişiklikler istenecek) itibaren 1 yıl teknik destek vereceksiniz.
Güncelleme: teknik destek nasıl olacak diye soruluyor. 1 yıl boyunca sitenin tasarımsal hatalarının giderilmesi. Daha önce fark edilmemiş/unutulmuş eklemelerin yapılması. Responsive olacağı için mobil ve tablet uyumluluğundaki hatalara 24 saat içinde giderilmesi gibi ufak tefek basit işler.

Birde anlamayanlar için site 2 kısımdan oluşacak. Ana site ve kanal sitesi(subdomain olacak. Kanal sahibi tarafından bağımsız yönetilecek ve -muhtemelen- 3,4 tane tema veya renk desteği istenecek)
Alıntı
Sitenin anasayfasında
Kanala ait tanıtım vs girilecek bölümler olacak
Bu tanıtımlar slayt menü şeklinde olacak
Slaytlar altında kanal logoları görünecek ( https://canlitv.plus/ ) bu sitedeki gibi.Burada görünecek olan logolar site admin tarafından girilecek.
İletişim bölümünde iletişim formu olacak
Reklam alanları bulunacak

Site Admin :
- Yeni kanal oluşturma,kanal admin ve pass bilgilerini belirleme,şifre resetleme
- Kanal açılış tarihi,anlaşma süresi ve bitiş tarihi
- Anlaşmanın bitmesine 1 ay kala site admine mail atılacak
- Kanallarda yayınlanacak olan içerik CDN hizmet sağlayıcı tarafından bize iframe kod olarak verilecek.bu kodları kanal admin değil site admin bu bölümde girecek
- Her yeni açılan kanal subdomain şeklinde açılacak
- SEO için meta giriş bölümleri olacak
- Buradan girilecek reklamlar kanal sayfalarında da görülecek Bir kanal aynı anda birden fazla salondan yayın yapacaksa o kanal için yeni yayınlar eklenebilmeli.bunlar kanal sayfasında aşağıdaki gibi görünebilir
-

Kanal Admin :
- Herbir kanal bir web sitesinin anasayfası gibi görünecek
- Kanal admin sitesite ait banner,logo yükleme yapabilecek
- Kanal sahibi salona ait iletişim bilgileri vs ekleyebilecek
- Her kanala ait 10-15 tane kadar fotoğraf yüklenebilecek
- CDN serverdan gelecek olan görüntünün oynatılacağı iframe üzerine kanal admin tarafından açıklama bilgileri girilebilecek
- Ekranın sağ tarafında etkinlik listesi olacak,burada sonraki yayınların isim,tarih,saat bilgileri bulunacak
- Yayın altında kullanıcıların yorum bölümü olacak.yoruma açıp kapatmak kanal admin tarafından belirlenecek
- Yayınların izlenebilmesi için şifreleme seçeneği olacak.Kanal admin bunu aktif edip şifre belirleyebilecek
- Yayınlar facebook,instagram,twitter gibi sosyal platformlarda paylaşılabilecek