Temalarda dediğiniz gibi ücretli olarak satılan bir sürü eklentiyi themeforest dan alıp müşterilerine ücretsiz ek olarak gönderiyorlar, keşke bir kaç dosyayı encode yapsaydınız kendi ayarlarınızı kapsayan. emeğinizde boşa gitmezdi, kendi sitem için sizden hizmet almayı istiyorum ama panel şifreleri işi bozuyor. iyi çalışmalar
Teşekkür ederim yorumunuz için. Encode etmem mümkün değil çünkü eklenti sürekli güncelleniyor ve kodlarda değişiklik yapılıyor. Haliyle bu işi bozar. Zaten panelde çalışma yapmadıklarımı görüp siliyorum hemen. Ama şu kişi yapıyor diyemiyorum çünkü herkes whois gizliyor

Aslında çok da önemli değil. Ama nasılsa eklenti dosyaları bende atar çalıştırırım mantığıyla hareket edip insanı enayi yerine koyuyorlar. Bende bilirim uyguntema dan lisans alıp sağa sola dağıtmayı. Boşa o kadar masrafa girmiyorum. Öyle yapsam kimin haberi olacak? Lisanslı olduğuna dair kanıt paylaşıyorum hep.
Panel şifresini mecbur almak zorundayım

Çünkü riskli işlemler bunlar. Olmaz olmaz da o an birden bir hata çıkar yedeğe dönmek zorunda kalırım panel hayat kurtarıyor. Aynı zamanda php sürümü, gzip aktifleştirme için gerekiyor. Çok şükür şimdiye kadar sorun yaşamadım. Mutlaka değiştirtiyorum şifreleri.
Rapor vermeyeceksin yani, sistem çalışıyormu memnunmusun bitti. Yaptığın sende kalacak hocam ne tatava yaptıracan insanlara beğenmeyen almaz. Böyle insanlar yüzünden eldeki işinden oluyosun, şartları sen belirlersin müşteri değil. Çalışma prensibi güvenlik gereği paylaşamıyorum diyeceksin bitecek. Adam link çalışması yapıyor özel sitelere ekleyip rapor hazırlıyo itin birisi gelip o listeyi forumda ücretsiz diye paylaşıyo sonra hadi bakalım site çöp 1 ay sonra o siteden yarar alan sitelerde çöp. Sana nacizane tavsiyem paylaşma hocam.
Hocam raporla alakası yok

Yani eklentiyi başka yere de atsa çalışıyor. Domaine lisanslanmıyor. Yalnız panelden silme yetkisi var. Raporda da müşterinin aklında soru işareti kalmasın diye word de 4-5 sayfalık açıklama yapıyorum. Hizmet verdiğim müşteriler biliyor. Önceki skor şu sonraki şu demiyorum. Yaptığım her işlemi yazıyorum detaylıca.
Tabii herkes üstüne alınmasın.Kesin bir kaç kişi bunu yapan.
panelde görüyorum diyorsunuz da hangi domain de kurulu olduğu görülmüyor mu? IP adresi olarak mı görünüyor anlayamadım.
wp-rocket bildirim yaptığınızda iptal etmiyor mu?
Domain görülüyor ama kimin sitesi bilemiyorum. İp gözükse de bazıları farklı sunucuda barındırıyor sanırım sitelerini. Yada müşteri sitesine kuruyor. Kendim iptal ediyorum direkt.