Üzerine taktığınız disk adedine göre değişkenlik gösterebilir ancak şuan daha yeni nesil storage sunucularda bile anlık tüketim yük altında değilken 1.2 Amper (yaklaşık 0.264 kW) tüketim yapıyor. Nesil bakımından biraz daha eski olması nedeniyle bu değer yukarı yönde biraz daha artacaktır. Ortalama 1.5 - 2.0 Amper gibi değerlerde seyir eder diye tahmin ediyorum.

Bir de şunu belirtmek lazım. Bu storage sunucuyu almayı düşünüyorsanız, yedekleme dışında günümüz teknolojisine pek uygun değiller. Üzerinde her controller için 2 x GbE port mevcut ve bildiğim kadarı ile Fibre Channel desteği de yok. GbE portları üzerinden LACP yapsan bile alabileceğin max performans 2 Gbit yani anlık 200mb/sec (read-write toplam). Üzerindeki disk ne kadar hızlı olursa olsun bu değeri geçemeyecektir. Ortalama bir sata disk hızında işini görürse alabilirsin veya yedekleme amaçlı düşünürsen (ki bu seçenekte enerji tüketimi maaliyeti de yüksek gelecektir) tercih edilebilir. Onun dışında daha yeni nesil storage sunuculara veya günümüz teknolojisiyle daha yakın kullanmak istiyorsan 6G raid controller takılı bir dedicated sunucu üzerine FreeNAS kurarak ve sunucu üzerine 10G network kartı takarak yeni nesil teknolojiye daha uygun bir sistem kurmuş olursun.