Merhaba arkadaşlar,
Adsense hesabım üzerinden dün gece yeni eklediğim site ile adsense başvurusu yaptım. 24 saat geçmeden onay maili geldi.
Konuma olan yoğun ilgi ve teşekkürlerinize ben de teşekkür ederim.
Ücretsiz olarak yaptığımı anlattığım konuma çok sayıda beğeni ve teşekkür geldiği için adsense alma konusunda ücretli eğitim, taktik satan arkadaşların gelirlerinin azalmaması için konuyu güncelliyorum.
Adsense almak isteyen varsa ücretli olarak bilgileri göndereceğim.
İstediğim ücret 25 TL dir. Sadece makale olarak gönderilecek olup destek, yedek, tema v.b. olarak verilmeyecektir.
Not. Eğitimi almak isteyen önce "teşekkür ederim" yazacak sonra 25 TL ödeyecektir.
Konu güncellenmiştir.
Yanlış anlaşılma olması ama bu tarz paylaşımlar yapılmasını kendi adıma doğru bulmuyorum çünkü biz Türk milleti olarak bir şeyi öğrendik mi sonuna kadar sömürmeyi severiz şimdi sizin bu verdiğiniz bilgiyi bazıları parayla satmaya başlayacak kendi bulmuş gibi
Aynı durum bundan 1 sene önce başımıza geldi Türkçe içerikleri Arapçaya çevirip siteye eklediğinde 5 6 makale sonunda onay alabiliyordun bunu paylaştım ve paylaşmam la birlikte artık onay vermiyor çünkü millet sömürmüş olayı umarım bu sizin durumunuz da buna benzemez.
Yinede teşekkür ederim paylaşımınız için