mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hadi bakalım bir tatlı tartışmalar olsun.

Ben mesela 30 umuza geldik ama evlilik düşünmüyorum. Neden?
Evlilik için ben min 75 BİN tl gibi bir rakam olmalı ki evlenmeliyim.Kaldı ki o kadar param yok (var ama borçlarım için duruyor) Ve 2020 2021 yılına kadar 3 4 kredi ödemelerim ve bunların yanında kredi kartları borçlarım var vs. vs. esnaf olunca bunlar mecbur olur. Sen kızını bana verir misin borçlu birisine? aşk sevgi bi tarafa?

Bekarlık Sultanlık Denir şu anda öyleyim yemek çamaşır ütü v.s ev işleri yapıyor anne. Dertsiz başıma evlenerek dert almalı mıyım? Ya da evlenmek benim gibi birine gerçekten dert mi

edit:

Şu anda ben akşam eve gidince yemek hazır oluyor..
Gün içinde arayan yok şunu alıyım mı veya şunu aldım ne yaptın niye yaptın diyen kısacası hesap soran yok..
Akşam bilgisayarım da gece 1 2 ye kadar takılıyorum kalk bizle otur benimle ilgilen diyen yok..
Çamaşır bulaşık temizlik v.s işlerine karışmıyorum pek..
Akrabağ gezmesi (karşı tarafın) yok
Birisinin Nikah düğün için altın takmak yok.

Evlenince bu yok lar var a döneceğine eminim açıkçası ?
Hocam evlilik diyince herkez 75bin ₺ olarak değerlendiriyor bence yanlış. Yine evliliği yaş kemalı buldu evlenmek lazım felan buda yanlış bence. Sevgi aşk olmadan evlenmeyin. Sevgi aşk olduktan sonra, düğünsüz sade nikahla ikinci el mobilyayla da evlenirsiniz. Kalbinizi temiz tutun iyisini hayırlısını istetin dua edin her şeyin hayırlısıyla olması çok önemlidir.