ozancanoruc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar oyun ve epin satışı yapacağımız bir site açıyoruz bunun için vergi levhası almamız gerekiyor sanırım, bu işlemi internet üzerinden yapabilir miyiz? Biraz araştırma yaptım fakat pek anlayamadım konu ile bilgi sahibi olan arkadaşlar yazsın lütfen birde levha alırken ödeme yapıyor muyuz? Her ay ödeme yapıyor muyuz? Bu soruların cevaplarını verirseniz çok sevinirim.
Selamlar.

Şimdi örnek vererek ufak bir bilgilendirme yapalım, yine de daha detaylı bir bilgiyi serbest mali müşavirlerden öğrenebilirsiniz, isterseniz benim mali müşavirimi yönlendirebilirim size
Şimdi diyelim ben size 40 ₺ ücret ile knight online vega serverinde 1 gb sattım, bana 40 ₺ gönderiyorsunuz, bana 40 ₺ gönderdiğinize dair, gider pusulası kesiyorsunuz ( bunun için matbaa yada kırtasiyelerden gider pusulası alıp, noterde onaylatıyorsunuz ) Sonrasında benim size sattığım knight online 1 gb ücreti, başkasına 50 ₺ ile sattınız diyelim, ondanda kdv dahil olarak fatura kesiyorsunuz, arada 10 ₺ ücret kalıyor, 10 ₺ ücretten kdv ödüyorsunuz.
10₺ kdv ücreti 1.8 ₺, cebinize kalan 8.20 ₺ ( tabi bu sadece cebinize kalan, kdv haricindeki vergilerle, pek cebinize bir şey kalmıyor )

Teşekkürler.