Sonuna -ci, -cu veya -lik, -luk gibi ekler alan domainler pek değerli olmuyor hocam ve sizin domainde bir değil iki ek var yatirim-ci-lik. Tabi bu satmak isterseniz sorun teşkil eder reg fee den fazla etmeyeceğini düşünüyorum ama güzel bir proje her domainle başarılı olur.
Haklısınız. Aslında satmak için almadım. Hatta genelde satmak için almıyorum. Domain yatırımcısından ziyade koleksiyoncu (zevk için, hobi olarak) olarak görüyorum kendimi.Gerçekten vakit bulabilirsem paylaşım yapmak istediklerimi paylaşabileceğim ( tabi konuyla ilgili ) bir domain olarak aldım.
Keşke yatirim.com olsa tabi

. 20 sene önce reglenmiş. Bu yüzden kök kelimeyi alamazsam ler lar ci cilik topluyorum. Her ne kadar burada hakkında tartışma da çıksa jeneriklik konusunda iddiam da devam ediyor. Goz (organ) gozlukcu( satan kişi, satılan yer) gozlukculuk (meslek adı) jeneriktir
mantığı ile topluyorum.
Bir de burada şimdi satayım desem reg fee bile alamam ama 1 - 2 sene içinde mutlaka mail gelir işte domain satılık mı vs. Defalarca yaşadım size de oluyordur. Satmam o ayrı. Domainlerimle aramda duygusal bağ oluşuyor

. Düşürdüklerimden çok iyi siteler açılmış olanlar görünce hem keşke dursaymış hissi oluyor hem de demek hakikaten iyi seçmişim hissi de oluyor. Ama elimden geldiği kadar düşürdüklerimi de yakalamaya çalışıyorum.
Sizin sitede düşünce listelenmiş ayrıca takip etmeme rağmen kaçırmışım. Hatta şimdi aklıma gelen şeyi söyleyeyim. Düşen domain listelediğiniz gibi alarm özelliği koyabilseniz ( bu yazılımsal olarak mümkün mü bilemiyorum) mükemmel bir şey olur. Baktığınızdomain.com düştü vs gibi bir servis.
Teşekkür ederim yorumunuz için ayrıca.