Dostum sana söyleyeceğim çok şey var fakat ağzımı bozmak istemiyorum senin gibi tipler bu forum da hep oldu hepte olacaktır.

Scripti satın aldıktan sonra, o çalışmıyor, bu bozuk diye uslubunu bilmeden pm attın sana insan gibi izah ettim nereler de yanlışların olduğunu belirttim üstüne üstülük demoyu tekrar gönderdim çalışmıyor dediğin kısımları canlı gör diye, ha yaklaşımın adam gibi olsaydı FTP bilgilerini alıp ben kurardım sorun değil hatta sana uslubunu düzelt öyle yardım iste uyarısın da bulundum gerçi fikrin ne ki zikrin ne olsun, bu konu 2016 dan beri aktif ve tek bir şikayati olmayan konudur, fakat senin gibi terbiyesiz herifler yüzünden insanlar haksız yere karalanmaktadır fazla uzatmayacağım sana 3 şey soracağım.

1) Scripti demoyu incelemeden mi aldın? Demo ne için var? Kafana silah mı dayadılar?
2) Dünya üzerin de hangi script de logo cpanel üzerinden değiştirilir? Aklıma "Çok cahilsin keşke ölsen" lafı geldi
3) Gönderdiği dosya da VT eksik diyip bu sayfayı nasıl kurdunuz ? (http://konakcambalkon.com/)
4) Senin yalan söylediğini şuan da kanıtlayacak 50 küsür satış ve 50 küsür aktif çalışan site var orta da hepsini tek tek konuya çağırayım mı?

Kısacası defalarca uslubunu ve yaklaşımını düzelt öyle yardım iste dememe rağmen sen işin dozunu iyice arttırdın bu saatten sonra geç o işleri, gerçi forum yaşına ve ticaret durumuna bakarsak geldiğin gibi gideceğe benziyorsun!

kaanimpar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SCPRİT satın alınmıştır genel olarak incelemelerimden notlar şöyle;

1- bu scpritte logo değiştirmek admin panelinden olmuyor bunun için cpanelden düzenleme gerekiyor

2- ustaya soru sor modülü çalışmıyor. ( satısıya sorduğumda hostingden kaynaklı dedi. akweb kullanıyorum cpanelle hiçbir ilgisi yok halbuki)

3- servis talep formu çalışmıyor. bunuda hostingden kaynaklı dedi

4-blog yazıları kategorisi çalışmıyor. yani yönetim panelinden burayı yönetecek bir yer yok

şimdilik incelemelerim bu daha fazla inceleyip sizlere sonucu bildireceğim

5- gönderdiği dosyada veritabanı eksik

6-ana sayfa vitrini yap/ yapma . seçeneği işaretlemenize rağmen bazı içerikler anasayfa da görünmüyor.

not: 2 gündür tek tek tüm hataları düzelttirecek bir arkadaş buldum. ona gerekli düzenlemeleri yaptırıyorum. satın alacak kişiler şunu bilmeli bu scprit sunucuya kur hop kullan bir scprit değildir. bol bol hataları eksik veritabanıve çalışmayan fonksiyonları doludur. satıcıya mesaj atmama rağmen dönüş yapmıyor 2 gündür. tüm bunları göz önünde bulundurunuz.