Bir bilsem hocam
Bende lisansli scriptleri baskalarina parayla kurayim madem satmis sayilmiyoz.
Allah askina hocam bariz satmis sayiliyorsun iste
@bilgicinitr; sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.
sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla; bireye yönelik satılan bir yazılımı siz satın alıp, başkalarına hizmet ve hepsi bir arada bakım adı altında teslim etmişsiniz kullanmaları için.
durum böyle ise yazılım sahibinin hakkını yemişsiniz, bu yazılımı teslim ettiklerinizin günahı da sizin boynunuza. lisansınızı çalmışta olmuyor kimse siz kendi ellerinizle teslim etmişsiniz
Tebrikler!!! Olayı çözdünüz. Valla helal olsun. Kıskıvrak yakaladınız beni
Herhalde sınırsız lisansı boşa aldım.
Anlayamadim. Tek lisans kullanma hakki olan birisi is aldigi sitelere bu lisansi kurarak para mi kazaniyor. Yani Turkiyenin makus talihi bu mu, Hirsizlar hirsizlardan sikayetci mi oluyor.
Yok mu bir alkış.
Konuyu bilmeden ne güzel uzatmışsınız

Arkadaşlar eklenti wp rocket. Sınırsız sitede kullanma lisansı var. Hizmet veren de hizmet dahilinde eklentiyi kurup optimizasyonunu yapıyor. Alıp satma falan yok.
Adam da haklı olarak diyor ki; "ben yüzlerce dolara limitsiz lisans aldım, bunu kim neden çalıyor?"
Sonuna kadar hak veriyorum. Milletin emeğini hayasızca çalanlar iyice arttı. Kendilerine webmaster falan diyorlar. Hakkınızı çalanı direkt şikayet edin hocam, kimseye acımaya gelmiyor.
Sağolun hocam siz benden önce davranmışsınız. Eklenti sahibi kuruluma izin veriyor. Ama uyguntema gibi satmak isterseniz reseller almak zorundasınız.Orası wa rez olarak dağıtıyor. Sadece bunu değil bir çok eklenti ve tema böyle dağıtılıyor.
Bu arada haram helal nedir bilirim beyler. Çok şükür gün içinde çok boş vaktim ve elimin altında bot eklentisi olmasına rağmen yinede kimsenin içeriğini çalmadım çırpmadım. Hatta tüm müşterilerin önce işini yapıyorum sonra ödemesini alıyorum ki nadir de olsa host, tema, eklenti kaynaklı cache yapılmakta zorlanılan siteler olabiliyor. Öyle olduğunda ücret istemiyorum.
O yüzden ÜSTÜN BİLGİLERİNİZİ kendinize saklayın.