onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün bir adama 750₺ attım izlenme servisi için o serviste anlaştık etkileşim ve profil ziyareti veren bana uymadığında iade yapacağını sorun olmadığını söyledi ücreti attım Bakiyeyi yükledi 5 dk lık servise garanti verdi 1-1.30 saat sonra başladı işlem parça parça attı whatsapptan yazıyorum dalga gecer gibi 1-2 saat sonra yazıyor iade edin diyorum edemem diyor servis eklicem onu kullanın dedi 2 gün geçti eklmedi bile siz düşünün hocam bu piyasada işi bilmeyenler bile daha teknik destek ekibi olmadan işe başlıyorlar.Piyasanın bu ve bunun gibileri yüzünden öleceğini düşünüyorum
Merhaba,

Son zamanlarda çok fazla smm panel açıldı. Tahminimce bir kısmı bu güncellemelerle uğraşamayacak ve kapatıcak.

Bu sektörde en önemli iş bence;
1. Teknik destek,
2. Kaliteli servislerdir.

Teknik destek gece vakti dışında bence 20DK içersinde cevap vermeli. Artık WhatsApp'lar telefonumuzda, canlı destekler telefonumuzdayken, hele ki gündüz vakti müşteriyi bekletmek çok yanlış bence.

Hızlı destek, akıcı ve saygılı konuşma, her soruya sakince cevap verme, gerçektende müşteriyi fazlasıyla etkiliyor. Panelci dostlarıma bir kaç tavsiye vermek istedim bu konu aracılığyla.