botadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
Wordpress için Pinterest eklentisi yazıyorum fakat hepinizin bildiği Automatic Pin eklentisinden daha fazla özellik içeren bir eklenti olmasını istiyorum ve malum eklentiden daha makul bir fiyata satışını gerçekleştireceğim. Şu anda eklentide Automatic Pin eklentisindeki bütün özellikler mevcut.

Sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerlemek istiyorum. Eklentinde şu da olsa kesin satın alıp kullanırım dediğiniz bir özellik var mı?
Eklentide şu özellik olursa kesin alırım ; Bir site klonluyoruz diyelim. Ya da 3-5 siteyi, tek bir site altında topladık.2k yazı ve 30k resim olduğunu düşün. Doğal olarak aynı resimler, farklı postlarda olabiliyor. Pinterest de mükerrer resim pinlemesini sevmiyor. Özet olarak, mükerrer resimleri upload etmeyecek veya kuyruğa atmayacak bir sistem yapabilirseniz kesin alırım.

Mesela mobilden pinterest'e girin. Bir resimi pinleyip, herhangi boardunuza kayıt etmek istediğinizde, "bu resim zaten var, emin misin tekrardan kayıt etmeye" diye sorar. O yüzden kuyruğa atılacak resimlerde, aynı görüntüler var ise yani duplicate resim olacakları ayıklayıp, kuyruktan çıkarır ise, kesinlikle alırım.