şimdi öncelikle sert davranma senin zararına güzel bi dille konuş anlat bi sorun varsa yardımcı olacaklardır ek olarak 3 ay gibi bi süre olmuş alalı bunun iadesini o şekilde yapamazsınız mahkemeye vermeniz gerekiyor mahkemede bilirkişi raporu tutar ona göre iade edilecek yada edilmeyecek diye karar verir ondan sonra iadelerde büyük bi ihtimal para iadesi yapmazlar hediye çeki verirler
Hocam inanın ki monsterin sitesinde olan 99K olan cihazı size %99 indirimle veriyorum dese dahi istemiyorum.İade etsin paramı 5 bin üstüne ekler msi alırım hiç olmadı 7 bine adam akıllı bi masaüstü dizerdim.
Video boyutu 2.5GB upload ediliyor şuan izleyince hak vereceksiniz.
şimdi öncelikle sert davranma senin zararına güzel bi dille konuş anlat bi sorun varsa yardımcı olacaklardır ek olarak 3 ay gibi bi süre olmuş alalı bunun iadesini o şekilde yapamazsınız mahkemeye vermeniz gerekiyor mahkemede bilirkişi raporu tutar ona göre iade edilecek yada edilmeyecek diye karar verir ondan sonra iadelerde büyük bi ihtimal para iadesi yapmazlar hediye çeki verirler
Hocam bunun yanında cihazımla uyumlu monster kontrol merkezi yok

şaka gibi şuan ssd sıcaklığı
EKSİ 273 DERECE arayıp sordum cuma günü cihazınızla uyumlu hale getirecez dediler ses yok halen.