Solutions adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herangi bir mudahale yok hocam 25.01.2019 da alındı yani dalga geçer gibi bir uslup ile davranıyorlar üstelik yani istanbulda degilim şuan gidemiyorum 2 ay kadar bir süre sonra gidebileceğim ama gidersem sakin bir tavırla gitmeyeceğim.Sağlam ürün alalım diyip borç harç kredi ile 7 bin tl ye cihaz almışız aldıgımız duruma bakın.Ben para iadesi istiyorum.Bunun yanında klavye S tuşu silinmişti onu degiştirdi kendileri başka bişey yapmadılar normal diyor adam gelde sinirlenme 2 binlik bilgisayar donmuyor bu bizim sözde canavar donuyor.

Aynen aynen başlatır milleti korkutarak işlem yapıyorlar bence blöf yani hakaret etmek istemiyorum kendilerine ancak kendileri gibi diğer bir tabir ile adam dolandırarak para kazanmıyoruz en azından forum için öyle.Onu geçtim hadi biz internet üzerinden aylık tatmin edici ücretlere çalışıyoruz vs ama ben büyüdüğüm şartları biliyorum babam farklı şehirde 2 bin lira maaş ile inşaatta çalışarak büyüttü okuttu bizi TEK KURUŞUMU yedirmem.Hakkınızı arayın hocam.
şimdi öncelikle sert davranma senin zararına güzel bi dille konuş anlat bi sorun varsa yardımcı olacaklardır ek olarak 3 ay gibi bi süre olmuş alalı bunun iadesini o şekilde yapamazsınız mahkemeye vermeniz gerekiyor mahkemede bilirkişi raporu tutar ona göre iade edilecek yada edilmeyecek diye karar verir ondan sonra iadelerde büyük bi ihtimal para iadesi yapmazlar hediye çeki verirler