Bizde boşu boşuna 500 TL verdik aldık ama kar 0 Zaten adwords bot saldırıları başlayınca hiç bulaşmadım adwords a. Forumlara vs yerlere de reklam vermedim. Doğru düzgün çalışıp çalışmadığını da bilmiyorum ama netgsm sms göndermiyor bende de. Allah tan kendi hostumda da silemediler paneli. Şimdi sitelerine baktım 250 tl istiyorlar lisans için. Baktılar ki forumdan banlandılar birde wareze düştü script ne koparsak kar diye bakıyorlar sanırım.

Zaten ben scripte sorun olduğunu tasarımda değişiklik yapmak istediğimde farkettim. Tasarımcı yada kodlayıcı değilim fakat azda olsa php den anlıyorum. Bu kadar mı vasat kodlanır? Sayfaların kodları farklı farklı yerlere dağıtılmış. Bir yeri değiştirmek için sürekli farklı yerleri değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. İşin içinden zor çıkmıştım.

Günahlarını almayayım ama belki bir açık kapı bıraktılar scripte. Çok fazla üyesi olan panellerde kullanıcı ekleyebilir bakiyeleri boşaltabilirler. Hiç bir garantisi yok.Host sağladıkları kişilerin hostlarına girip kullanıcı listelerini çeken her türlü şeyi yapabilir dikkat etmek lazım.