alisbilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne kadar oldu alalı onlarda koşulsuz iade hakkı vardı( monster Çok Patlamaya Başladı Reklam verince) dediğim gibi bakmak lazım sorunun ne olduğuna ankaradamısınız ? raporda kimse kimse için tutmaz biz tutuyoruz ama sigorta firmaları için yada bi bilgisayarcı yanlış müdahale etmişse onun için tutuyoruz yada mahkeme ile tutuyoruz
herangi bir mudahale yok hocam 25.01.2019 da alındı yani dalga geçer gibi bir uslup ile davranıyorlar üstelik yani istanbulda degilim şuan gidemiyorum 2 ay kadar bir süre sonra gidebileceğim ama gidersem sakin bir tavırla gitmeyeceğim.Sağlam ürün alalım diyip borç harç kredi ile 7 bin tl ye cihaz almışız aldıgımız duruma bakın.Ben para iadesi istiyorum.Bunun yanında klavye S tuşu silinmişti onu degiştirdi kendileri başka bişey yapmadılar normal diyor adam gelde sinirlenme 2 binlik bilgisayar donmuyor bu bizim sözde canavar donuyor.

impalanci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 3 yıl önce aldığım cihaza m2 ssd takıyım dedim ssd portunda vida yok port zorlanmış hard disk portunda vidalar eksik ilk defa cihazın içini açtım aradığımda bana defolu ürün satmışsınız dediğimde ispatlayamazsınız dediler üstüne bunu bir yerlerde dile getirirsem hukiki süreç açacaklarını söylediler
Aynen aynen başlatır milleti korkutarak işlem yapıyorlar bence blöf yani hakaret etmek istemiyorum kendilerine ancak kendileri gibi diğer bir tabir ile adam dolandırarak para kazanmıyoruz en azından forum için öyle.Onu geçtim hadi biz internet üzerinden aylık tatmin edici ücretlere çalışıyoruz vs ama ben büyüdüğüm şartları biliyorum babam farklı şehirde 2 bin lira maaş ile inşaatta çalışarak büyüttü okuttu bizi TEK KURUŞUMU yedirmem.Hakkınızı arayın hocam.

mobiloyunhizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 sene önce monster abra a6 v2 modelini almıştım aldığım güne lanet olsuın dedim 10 kere istanbula gittim belki sorunu göstermek için her seferinde geri yolladılar beni sonrasında sinirlenip yok fiyatına satmıştım cihazı bir daha asla..
Hocam öneri ve reklamlara kandık, cihazda GTX 1060 takılı İ7 8.nesil işlemci nerden bileyim ben böyle kelek olduğunu paramı kaybetseydim bu kadar hayıflanmazdım.