Iyi sabahlar şuan websitem guzelnette disk alanım yetmedigi için bir üst pakete veya ek ucret karşılığı disk alanı artırma sordum ama yokmuş malum kdvler çok yüksek eu tek site limitsiz paketlerine 320gun için 160lira çıkıyor o yüzden almaktan vazgectim
Sitemi yurtdışına taşıyacağım disk alanı limitsiz veya 20gbdan fazla olan trafik sınırsız olan ismi bilinir uygun fiyatlı güzelnet ayarında bir hosting servisi biliyormusunuz ?
Site arkadaşlık sitesi mobil app üzerinden girişler çok fazla illegal bir içerik yok sadece kullanıcılar fotoğraflarını yukluyor
Mobilden açtım konuyu yazım hatalarım olabilir
İyi Günler,
VDS Paketlerimiz ile sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
VDS Paketlerimize buradan:
https://www.modernizmir.net/kategori...-sunucular-vds ulaşabilirsiniz.
Sipariş verirken R102019 İndirim kodu İle %10 İndirimli olacak şekile paketlerimizi değerlendirebilirsiniz.
VDS Sunucularımız DGN de hizmet vermektedir ancak yurt dışı çıkışında herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
VDS Yönetim Hizmetini size ücretsiz sağlıyoruz siz ise hosting kullanır gibi hizmetinizi kullanabiliyorsunuz.
Önerdiğimiz VDS Baz Paketimiz Aşağıdaki Gibidir:- 2 Core CPU
- 2 GB ECC Ram
- 35 GB SSD Disk / 75 GB HDD Disk
- 1 Adet Özel IP
- 1 Gbit/s Port
- Sınırsız Trafik
- Ücretsiz Litespeed Altyapılı Cyberpanel
- Ücretsiz Optimizasyon
- Ücretsiz Destek
- TR/DGN - Bursa Lokasyon(3 Lokasyon Haftalık Yedekleme - Bulgaristan / Almanya / Türkiye)
Bilgi almak isterseniz +90 850 888 35 16 , +359 89 751 86 93 Numaralı Whatsapp Destek hatlarımızdan yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Saygılarımızla,
www.modernizmir.net