bilgi verebilecek bir arkadaşımız yokmu site son 1 haftaya bakdığımda index sayısı çok az görünüyor, son 24 saate hiç index yok toplam konu 1504
en son paylaşmış olduğum resimden sonra sayılarda giderek artmaya başladı, site ping sitelerine kullanarak ping atıldığında index alıyor, tema için araştırmalar yapıyorum, bulduğum temalar hakkında bilgi yok
Hocam 1 indeks alıyor diyorsunuz bir almıyor diyorsunuz. Bütün siteniz kopya içerik kim ne yapsın size, ben ne yapayım onu anlamıyorum. Yani siz bunun kopya olmadığını AA'dan olduğunu söylüyorsunuz ama bu yine de kopya içerik Google'ın gözünde. Yani isterseniz Associated Press'ten alın... Kopya içerik demek, hasbelkader ya nasip demektir. AA'dan başka websiteleri de binlerce aynı içeriği sunuyorlar. Google bazılarını indeksler bazılarını da indekslemez. Aynı başlıkla 1000lerce siteyi yayınlamaz. İndeksler de yavaş yavaş hızlanır, birden bire Google botlarının siteye girip siteyi taramaz. Ben size indeks almaya başlar dedim, her yazdığınızı anında indeksler demedim. Sitenizi botlar tarasa da sitenizin içeriği kopya içerikten indeksten silinebilir.
Sizin bu zamana kadar bu durumu sorgulayıp muhasebe yapmamanız enteresan. Bakıyorum istatistiklere, sitenizin en büyük başarısı 2014 yılında çektiği 4 muhtemel organik trafik. Hata dediğiniz şeyler hata değil. Nasıl anlatayım, nasıl tarif edeyim bilemiyorum. Hatalı olan bir şey var sitenizde o da temanız. Ama temanızı değiştirmek bir şey değiştirir mi? Sanmıyorum. Olabildiğince size karşılıksız destek vermeye çalıştım. Destek vermeye de çalışırım ancak kopya site üzerinde ben çalışma yapamam, yapmam da. Bunu size söylemek istemedim ben şahsen ama zorluyorsunuz çok. Bugün siteyi var etsek, yarın yok olur.