Sözde kendi Avrubanın en büyük Verimerkezi tanıtan eğer stajyer çalıştıracak kadar düşdüyse vah halimize
Size basit bir örnek ile anlatmak isterim
8 nisan fatura çıkacak sunucu ben 6 nisan iptal verdim ve 8 nisan kapandı ve faturam çıkmadı sonuç olarak benim çalışma şeklim bu yanlız sizin çalışmış olduğunuz firma sizde taminat alıyor ve sizden ödeme her şekilde alıyor ondan hetzner şaşmayın.
Hocam şimdi mylocda 2 şekil var.
Türkçe olarak açıklayacağım, almanca terimleri bilmiyor olabilirsiniz.
1.Sözleşme olmadan kiralama.
Yani örnek veriyorum fatura kesim tarihiniz her ayın 25 tarihi diyelim, siz 20 tarihinde iptal talebi verirseniz ve onaylanırsa 25 tarihinde faturanız oluşturulmaz, sunucu kaldırılır.
2.Sözleşmeli sunucu kiralama.
Örnek veriyorum her ayın 25 tarihi fatura kesim tarihiniz diyelim, siz 20 tarihinde iptal talebinde bulundunuz, sunucunuz bir sonraki ay 25 tarihinde iptal edilecektir, sizde hem sözleşme gereği 1 fatura ödeyeceksiniz, ayriyetten sunucu 1 ay fazla aktif kalıcak, iptal talebinden sonra hemen sunucu iptal edilmiyor, myloc bu tarihte iptal edilecek diyor, o tarihte bir sonraki ay oluyor, ona göre kullanım sağlıyorsunuz.
Yani 2 şekildede, 3 aylık bir fatura bulunmuyor.
Hetzner ile de çalıştım, hetzner farklı sebeplerden ayrıldık, fatura konusunda hetznerde esnek davranıyor, myloc'da.Zaten bu fatura problemi olmasaydı şuan hala mutlu bir şekilde myloc ile çalışırdım.