Selamlar, bize de zamanında bayilik teklifinde bulundular, fazla sunucunuz var, bayimiz olun şeklinde, kabul etmedik o aralar aramızda bir problem yoktu, pekte gerek duymadım, burda bayiden çok ticari ahlak olarak kaybetti.
Tutupta bayiye sağladığı imtiazları normal kullanıcılarada sağlasın diye bir şey demiyorum, ancak 1 ay kullanılmış bir sunucuya, son kullanım tarihinden önce iptal onayı alındığı halde 3 aylık fatura çıkarmak ne kadar doğru ?
2 ay faturaları esnettiğinizi söylüyorsunuz, şöyle düşünün, 2 ay sonra sunucuyu iptal ettirmek istediğinizde 5 aylık fatura ödüyorsunuz, size göre doğru bir şey mi?
Merhaba,
Yanlış anlamayın konunun açıklığa kavuşması adına suçlama yaptığınız verimerkezi ile, suç kanıtlarını konuya dahil edebilirmisiniz?
Burada MyLoc verimerkezinin, türkiyedeki "sağlayıcı konumunda" en geniş sunucu kitlesi bizde olduğunu Bayi müdürü Daniel Alves'ten biliyorum. hatta şuan kendisi, ayın 23'üne kadar tatil'de olduğundan Andre Klang ile bire bir telefon ile iletişimdeyiz.
Hal böyleyken yoğun bir sunucu sayısı yoğun iş temposunda bu söylediğiniz olaylar ile, karşılaşmamız 5.5 senedir asla mümkün olmadı.
Sizde böyle birşey olduğuna çok şaşırdık ve bunu kanıtlamanızı rica ediyoruz
Konuşma kayıtlarını naklen konunuza dahil ederseniz. suçlamış olduğunuz şirketin gerçekten suçlu olduğunu buradan hep birlikte teyit etmek isteriz.
Zira, biz dahil bizim gibi bir çok kişi Myloc AG şirketi üzerinden 10'larca 100'lerce hizmet alıp projelerini yayınlamaktadır. soyut değil, somut gerekçeler göstermeniz forum kuralları açısından'da zorunludur.
Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar