IspartaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dosyalarinizi bi taratin hocam shell varsa birisi erişerek siliyor olabilir yada kodlarinizda dosyayı sildiren bir komut olabilir
Taratmayı nereden yapacağım?

Mekruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dosya şifreli ise hosting’in izin vermediği şifreleme aracı veya türü kullanıldıysa otomatik olarak silinmesi muhtemel en sağlıklı bilgiyi hosting firmasından alabilirsiniz.
İçinde şifreli yerler yok

GiRGiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hostinginizde antivirüs varsa kullanılan temada yada eklentiden functions a zararlı kod bulaştığında otomatik olarak silinir. Functions dosyasında ki zararlı kodları temizleyin.
UgurKaraaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, cPanel kullanıyorsanız, genellikle CXS(ConfigServer Exploit Scanner) sunucuda şüpheli olarak algıladığı dosyaları karantinaya almaktadır. Bazı dosyaların içeriği temiz olmasına rağmen, belirttiğiniz functions.php dosyası gibi bazı kodlardan dolayı da şüpheli olarak algılanabilmekte, karantinaya düşebilmektedir. Sağlayıcınız ile görüşürseniz daha sağlıklı dönüş alırsınız.
Evet yer sağlayıcım ile görüştüm zararlı dosya olduğu için silebilir, dediler. Ancak nasıl anlayacağım

orion35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de ödemesini iş bitiminde aldığım müşterilerin tema ve eklentilerine her ihtimale karşı zamanlayıcı koyuyorum. 10 gün sonra temayı ya da bazı dosyaları otomatik sildiriyorum, musteri ödeme yaparsa hemen kaldırıyorum.
O tarz bir şey yapmış olabilir sizin yazılımcınız da
Sizin yeriniz gibi bir yer değil.