Öncelikle hayırlı forumlar arkadaşlar,
Codecanyondan dahaöncesinde bir uygulama alıp kolay bir şekilde google play storeda kullanmıştım. Fakat şuan aldım ne apk dosyası ne başka birşeyi görünüyor.
Android uygulamayı aldım sonra bana php alman lazım yoksa çalışmaz dedi üretici. Php scriptinide aldım. Optimizasyon knusuna hakim değilim app store atamıyorum zaten uygulamayıda kurulumda yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Sonrasında bir kaç değişiklik yaptırcam ücretli olarak o konudada bilgi sahibi olan biri olursa düzenli sonra çalışabiliriz anlaşabilirsek
Ben seni quickdate yorumlarda gördüm bugün
Quickdate 'yi build etmek için visual studio 2017 indirmen ve apk hazırlaman lâzim ayriyetten php scriptide gerekiyor çünkü sql e bağlı işlem yapıyor android app in extended lisansını almadıysan iade et uygulama ici alışverişe izin vermiyorlar kredi satamiyosun
Bende aynı uygulamayı aldım ve kullanıyorum
Build yapmayı reskini kendim yaptım pazartesi güncelleme gelecek onu bekle yada extended lisans almayacaksan iade et çünkü uygulama ici kredi sattirmiyorlar 199 dolar odemen gerekli dediler
https://play.google.com/store/apps/d...ndating.Social
Özetle visual studio 2017 kullanmıyorsan güncellemeleri kendin yapamazsan basın çok ağrır çünkü her ay güncelleme geliyor ben az çok kendim yapıyorum